sunnuntai 5. elokuuta 2012

Tuleeko jo pian syksy?Milloin se kesä sitten tulee?????
No, nyt taitaa olla tämmöinen kesä,että sitä odotteli sitten koko kesän,että koskas ne kivat ilmat alkaa....ja ei ne sitten kuitenkaan oikein kunnolla alkaneetkaan.

Vai ollaanko jo oikeasti syksyssä, koska koulut avaavat ovensa vajaan kahden viikon päästä.Niin, se alkaa sitten nuorimmaiseni matka 8. luokalle,joka toivottavasti menee vähän paremmalla sykkellä,kuin tuo seiskaluokka.

Tänään aurinko paistaa ja lämpömittari näyttää varjossa +21.8 astetta.Siis kaikin puolin mukava sunnuntai päivä.
Vadelmat kantavat aika hyvää satoaan ja osan kävinkin aamulla keräämässä pakkasen turviin ja nyt saa sitten raapia käsivarsiaan.Toden näköisesti käyn tuolla puskien suojassa päivän aikana useamminkin.Etenkin nuo ihanat lakkavadelmat...jam,jam...Jospa illaksi keittäisi vattusoppaa.

Nyt päivänpaisteessa ulkona maanneet 3 koiraa aloittivat haukkuserenadin,joten pitänee mennä katsomaan mitä siellä sitten oikein on niin kummallista,että oikein haukkua pitää.

Juu ja niinhän siinä sitten kävi ,että olin puskassa useammankin kerran ja yhdellä yrittämällä astuin naulaan.Ja seuraavan työpäivän jälkeen se pikkuinen reikä jalkapohjassani ilmoitteli itsestään tunkemalla ulos mätää.No sairauslomaa ja lääkekuurihan siitä sitten tuli.Mutta vattusoppa oli hyvää ja loppui alle kahden tunnin .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti