keskiviikko 21. tammikuuta 2015

No niin.
Taas ollaan täällä.
Elämä on välillä niin voimat imevää,ettei osaa enää edes kirjoittaa suomenkielisiä sanoja.
Tai siltä se välillä tuntuu.
Nyt en tiedä mistä aloittaisin ja           ja mihin pläjäykseni päättäisin.

Tyydyn siis harkitsevasti toteamaan , että on kiva palata ja aloittaa taas jotain...niin, jotain mistä ei minulla itseläni ole vielä mitään aavistusta mitä SE sitten tulee olemaan.

Sen tiedän, että voimieni rajoilla olen käynyt henkisesti ja on tämä vanheneva kroppakin jotain yrittänyt viestiä, mutta ne kitinät olen kukistanut heti alkuunsa.

Tämä turina jatkuu kuitenkin nyt jollakin muotoa ja koitan saada jonkunlaisen järjellisen kuvauksen tapahtumista ja elämästäni .

Työni puolesta yksi iso mörkö on karistettu selästäni nyt kuitenkin.
Se mörkö oli nimeltään Yrityssaneeraus.

Ajattelin joskus,että ..tuon mörön ,kun karistan ni tanssin vaikka kuinka ja juon ainakin lasin skumppaa...

No, en juonut skumppaa...kaadoin itselleni ja töitä kanssani tekevälle tyttärelleni ,sekä hänen avomiehelleen ,(joka oli sattumoisin ihan arkisesti viimeisen maksun suorituksen aikaan pöydän toisella puolen) pikkusnapsilasiin pienet vana tallinnaa..
Siinä me sitten toisiamme tuijotettiin ja odotettiin maanjärinää tai edes jotain kummallista tapahtumaa, jota ei sitten koskaan tullut.
No kippis sit vaa!

Jäi tyhjä olo.
Tässäkö tää nyt sit oli? Ilo monen vuoden piinan päättymisestä? Hampaiden kiristyksistä ja harmaista hiuksista.

Tyhjä olo.


3 kommenttia:

 1. Onnea mörön karistamisesta! Sen kropan kitinöitä kannattais yleensä myös kuunnella. Se on sun ainoo kroppa tässä elämässä. Se tarvii, huoltoa, pesua, silitystä ja joskus myös tärkkäystä. Pidä huolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä kroppaa hoidan.Sen kitinät johtuu yleensä huolimattomasta ruokailusta....kun tuo reumapaholainen ei tykkää olla hiljaa ,jos syön väärin.
   Joskus sitä sitten lipsuu ja laittaa muruluukusta sisään sopimatonta mössöä..

   Poista
 2. Onnittelut mörön kukistajille. Kai sitä tottui jo siihen kiristävään oloon niin että se tuntui normaalille. Vie hetken että taas tottuu uuteen olomuotoon. Ja jokos olet lopettanut tupakoinnin?Siitä kroppa kovin kiittäisi. Noin aluksi......

  VastaaPoista